Renhållningen

Idag åkte den ner i sophinken. Tanken slog mig, ska jag lägga den som brännbart eller organiskt. Lukten är påfallande organisk, och jag misstänker att den eventuellt skulle kunna krypa iväg på egen hand...

Det här med sopsortering är lite nytt för mig.

Kommentarer

Anonym sa…
Hej,är hemma nu (fast jobbar lite hemma...).Första dagen själv hemma,halvsov och läste till 10.30,skönt och behövligt, av ngn anledning vaknade E 05.15!!Pigg dessutom.Röjt i klädkammaren,packat fram bebiskläder och sorterat i storleksordning, rensat lite på E:s rum och imorgon skall jag väga/mäta mig. (sista gången?)E kom 2 dagar tidigt,så någon mer dag hemma vill jag ha.(beräknat 13/3)Ska kolla Pappelina mattor imorgon tänkte jag, vill känna på kvaliten och känna in mig ordentligt.Horred har också rätt fina plastmattor,tittade lite på dem i helgen.Kram A
Anonym sa…
Måste tipsa.. Scocco ska släppa bok+skiva!! Jag har förbeställt på Aldibris.. Kram L
Enna sa…
A: Det låter skööönt. Skulle kunna tänka mig ett par lugna dagar oxå, men för dig väntar ett nytt liv...
Pappelina/Horreds. Samma kvalitet, halva priset på Horreds, men P har snäppet snyggare design. Jag har båda ock hemma. Har blivit plastmattefrälst!

L: Såklart man måste stötta den gamle hjälten!!! TROTS att han fjantar med lammkött och sjunger om peppar och salt och rymdraketer:D Ut på konsertturne GUBBE säger jag bara!
Anonym sa…
Hej igen,beställt en Pappelina,Lilo blå,som slutade tillverkas 1/3,blev desperat,men det fanns på lager,så då blev jag glad igen.Blir bra i köket!Scocco, ja den gamle gubben,inte lika bra som tidigare,men håller med, man får allt stötta så gott det går!
/AB

Populära inlägg