Frossa dag 2


Pantertanterna välde in till Cecilia Hagen, så det fick vi vackert stå över. Istället satt vi och tjuvkikade på Nesser och Rudberg som vandrade runt i kafét utanför föreläsningssalen.
Denise Rudberg. Jag har läst alla hennes chick-litböcker, nästan i ett svep. De är som ett bättre avsnitt av sex and the city. Har dock nått mättnadsgränsen. Denise bjöd på en återblick genom hennes liv och vilka specifika händelser och skeenden som hade lett henne in på författarkarriären. Det var både rastlöshet, mobbing och risiga relationer. Hon har mycket karisma och är lätt att tycka om. Dessutom är hon alltid själv med på varje bokomslag så på många sätt är hennes person en viktig del av författarskapet. Jag gillar hennes affärsmannaskap och drivkraft. Köpte Åse och fick den signerad.
Ann Cleeves. Engelsk deckarförfattare med Shetlandsöarna som brottsplats. Precis som man tänker sig en belevad brittisk kvinna. Lovely!! Blev förälskad. Ska naturligtvis läsa "Raven black" med de extra bakgrundsfakta hon gav.

Thorbjörn Flygt. Hans bok lyfte inte.
Håkan Nesser. Fullblodsproffs, härligt berättande, men lite kyligt och distanserat. Och boken "berättelse om herr Roos" var lite blek om nosen.
Därefter familjemys med vitt vin o reker samt en tranbärsgrogg. Lite Masjävlar och sedan var en lycklig dag avslutad.
Bild: Näckros wikimedia. De blommar i stan nu!

Kommentarer

Populära inlägg