Göteborg- specialiteter

Enligt Göteborgsposten är gtborgaren missnöjd med upprustningen av Götaplatsen. Fel fel fel. C var på en offentlig toalett  där vattnet tog slut. Där stod han med intvålade händer. Vad göra. Var kommer det vatten mer på en toalett än från kranen. Nästa åtgärd var att tvätta händerna vid en fontän. Vid Götaplatsen. Där det stod en vakt och övervakade det hela. Göteborskt.

Andelen motionerande göteborgare, känns hög. Oavsett Partille cup. Se bilden till vänster. Här har vi 4 seniorer som supergulligt motionerade i grupp på Erikbergs kaj. En rullator och fyra stavgångare. Snygga, fräscha och s l o w m o t i o n. Målbild. Göteborskt!

Längst till höger på bild. Familjen Choklad som har varit på Liseberg och vunnit 2 kg choklad v a r. Pappa Kexchoklad (syns inte på bild), mamma Japp och Lillebror Toblerone. Göteborgskt. Det är även göteborgskt med en glad lirare med munspel och öl i fickan, sätter vår Kristianstadsdialekt på en mening, och som drar ett bluessolo sådär bara utanför Saluhallen. Samt säger saker som "vad är det kortaste skämtet i Stockholm"....."AIK". G ö t e b o r g s k t.

Kommentarer

Populära inlägg