Veckans göttigheter

Tiden rinner mellan fingrarna. Kollar Girls, somnar till poddar. Köpenhamn väntar och Stockholm. I veckan blev det dameras allsvenska match handboll och i fredags var vi i Sölvesborg och kollade Bs nagelbitarmatch.

Och torpis.
Behöver rädda pelargonerna från frosten (känns långt borta).

Plockar små buketter med rosor (som blommar och knoppas) och ringblommor.

Vi käkade räkor med Ls och Agnes berättade om bilden nedan (Jens Assurs bild som inhandlades i Halmstad i somras), Man ser centrum. I ryggen har man havet. As kontor hade utsikt mot denna vy. Den gamla lägre bebyggelsen kommer att rivas så småningom. Byggs mycket kontor. Det är främst den indiska befolkningen som bor inne i centrum av Daar es Saalam. Andra väljer att bo utanför centrum. Mycket nya byggen på gång.
Det blev även ett Ikeabesök. Framförallt A o B som uppdaterar sina rum. Ikea i Älmhult är fantastiskt. Mitt ute i ingenting så är det samma folksamling som vore det Ikea i Kungens Kurva. Det blev bl a klädställning, ledlampor och påslakan i form av fotbollplan (jag skeptisk, men resultat ok.)SPELPLAN Påslakan 1 örngott IKEA Bomull är mjukt och skönt mot ditt barns hud.

Kommentarer

Populära inlägg