Apropå tänder...

så har C**** "Hamsterpåsen" (det är så han ser ut nu) varit hos käkkirurgen idag och opererat bort en visdomstand.

Som mental föreberedelse hittade han många uppiggande historier på nätet

"Det som är smaskigt är om dom måste söndra din tand för att få bort den. "KNAK BRAK KRASCH SCRUNCH" ekar det i ditt huvud. Allt är med bedövning, så det gör ont först efteråt. Man slår in ett mejselliknande verktyg i tanden och så bääännnnder man tills det säger "KRACK". Det är fantastiskt vad ens käke kan hålla... Så tar man till tången och krasar sönder dom mindre bitarna "KRRAS kras kras"."

"Har varit med om två operationer. Den första gången var tanden väldigt inflammerad och trots trippel bedövningsdos kändes allt. Dr. Mengele som insåg detta bestämde sig i slutet för att använda våld så att grejen skulle vara över så snabbt som möjligt. Smärtan var obeskrivlig när den sista tandroten drogs ut. Den andra gången var emellertid rena motsatsen. Operationen var över på nolltid och smärtan lyste med sin frånvaro."

"Fick själv tre av mina fyra visdomständer utdragna på en gång, varav en måste skäras fram. Som mest obehagligt upplevde jag själva bedövningen, en lång jävla nål som penetrerade tandköttet på ett dussin olika ställen o efteråt måste man sen vara rädd för att drunkna i sin egna känslolösa tunga resten av kvällen. Ljudet av skalpellen mot tandköttet var heller ingen höjdare, tänk dej ljudet av en sax mot lite tjockare papp inne i ditt huvud, *Gnars-Gnars-Gnarrs*..mmmmm.. mysigt värre."

allt från http://www.shsweb.fi/forum/1/178449/178498/

Förlossningsberättelser för män tror jag...

Kommentarer

Populära inlägg