Yllestrumpa


Bekvämlighet framför allt. Detta är min nya pyjamas. Mjuk, tunn, grå SPACIÖS bomullströja med etiketten BIG IS BEAUTIFUL och YLLESOCKAR med Kitty, allt från HM. Ja, jag somnar med strumporna på. Noll blodcirkulation i ytterområdena.

Har fått hem min kelgris nu oxå...min 6-kg pulversläckare från Maxi (dagens höjdpunkt...). Helst vill jag spika upp den i hallen, men efter protester hamnar den nog i städgarderoben. Ska dock märka upp garderoben på lämpligt sätt. Nu återstår att införskaffa BRANDFILT. Kan tillägga att vi faktiskt har haft en brandincident så sent som igår. Ett värmeljus med guldbeläggning började liksom brinna. Iittalas "Kivi" sprack med en smäll när vi kvävde lågan.

Kommentarer

Anonym sa…
Hej,
då blåste det som f-an igen,snö på dagen och sen regn och nu blåst igen. Hur går det med radion? Slå till, du kommer inte att ångra dig, den har ett fantastiskt ljud-en investering för livet! Fler besök på F&S?Jag ska lägga mig strax är trött jämt,blodvärdet i alla fall något upp sen värsta dippen men ännu alltför lågt. Äter persilja, broccoli och brysselkål för att stärka mig (och järntabletter tillsammans med en frukt).Det är handlingskraftigt att inhandla brandprylar, det är typiskt sånt vi talar om att införskaffa. Vi har pratat om en stege i, tja snart ett års tid. Lånar grannens vid behov, tur vi har flera grannar att alternera med...
/AB
Enna sa…
Om radion: läs under förra inlägget!
Köp en 6-kilos ni med! LF har fina paketerbjudande och ÖB och Maxi säljer för 299 kr. Bara att slänga ner i kundvagnen vid nästa storhandling!! (ja, jag är lite lätt fixerad vid det där med säkerhet för tillfället =P )
Choklad innehåller väl järn oxå? Köp en låda chokladpraliner och grotta ner dig i soffhörnan, F kan förslagsvis massera fossingarna på dig. Ta hand om dig!
Kram

Populära inlägg