Efterrätt
Helgens kräftor som intogs med vänner på landet avslutades med följande efterrätt.
Recept
Gästerna utrustas med byttor och vi far ut i sinkornas hage där björnbärssnåren växer vilt. Piggiga, nelliga och getingtäta och fulla av svarta bär. Byttorna fylls, korna står nyfiket och glor.
Färdigköpt smördeg på rulle skärs upp i rutor. Rutorna fylls med vardera en näve bär. Hyvlar över vit choklad. Skjuts in i ugnen i 15 minuter. Serverat med vispad grädde.
Kombinationen halvfabrikat och "närproducerat på landet" är lika med perfekt!
Recept
Gästerna utrustas med byttor och vi far ut i sinkornas hage där björnbärssnåren växer vilt. Piggiga, nelliga och getingtäta och fulla av svarta bär. Byttorna fylls, korna står nyfiket och glor.
Färdigköpt smördeg på rulle skärs upp i rutor. Rutorna fylls med vardera en näve bär. Hyvlar över vit choklad. Skjuts in i ugnen i 15 minuter. Serverat med vispad grädde.
Kombinationen halvfabrikat och "närproducerat på landet" är lika med perfekt!
Kommentarer